Verzenden en retourneren

De verzendkosten voor bestellingen binnen Nederland bedragen €4,25 per bestelling. Voor Nederland is een reguliere verzending gratis bij een orderbedrag vanaf € 20. Uw bestelling wordt na ontvangst van uw betaling binnen 24 uur verzonden (op werkdagen). Doordat uw pakketje door de brievenbus past hoeft u niet perse thuis te zijn om het pakket in ontvangst te nemen. U kunt bij ons betalen via iDeal, PayPal of Bancontact.

Retourneren van uw bestelling

We hopen dat u tevreden bent met de detox thee van SlimTea. Als u er toch voor wilt kiezen om de bestelling retour te sturen, dan is dat mogelijk zonder opgaaf van reden. Voordat u de bestelling terug kan sturen zijn er een aantal belangrijke dingen die u moet weten:

  • Nadat u de bestelling van slimtea.nl hebt ontvangen, heeft u 14 kalenderdagen de tijd om de bestelling te annuleren, vervolgens heeft u nog 14 kalenderdagen de tijd om deze retour te sturen.
  • Reeds geopende verpakkingen kunnen niet retour worden gezonden.
  • Alleen producten die besteld zijn op onze website www.slimtea.nl kunnen retour worden gezonden.

Hoe stuurt u het product retour?

Om het product retour te sturen neemt u contact met ons op en vermeldt u in de correspondentie uw ordernummer. Het gemakkelijkste is om de bestelling retour te sturen in dezelfde doos die u van ons heeft ontvangen. Let wel dat wij enkel brievenbuspakketjes accepteren. Dit is voor u als klant tevens het verzendbewijs dat u het pakketje heeft terug gestuurd.

U kunt de bestelling retour sturen naar:

Pibio
Kerkepad oost 45
9244 CC Beetsterzwaag

De kosten voor het retour sturen van een brievenbuspakketje bedragen (PostNL) komen voor rekening van de klant.

U ontvangt uw aankoop bedrag terug

Zodra het pakket bij ons is binnengekomen wordt de retour procedure gestart om het geld terug te storten. Nadat uw retourzending is gecontroleerd op de staat van het product en houdbaarheid, ontvangt u hier een bericht over.  Het geld wordt vaak op dezelfde betaalmethode teruggestort die u ook hebt gebruikt bij het bestellen.