De voordelen van kruidenthee

Kruiden afslankthee bestaat niet alleen uit de camellia sinensis plant, maar bestaat bijvoorbeeld ook uit de combinatie van gedroogde duindoorn, rabarberwortel en senna. Gewoonlijk bevat dieetthee geelwortel, senna, kolanoot en sommige bieden gember en citrus-extracten van verschillende smaken.

Hoodia is een natuurlijke dorst e eetlust onderdruker. Guarana, senna en kolanoot zijn natuurlijke stimulerende middelen die zich in vele afslanktheeën bevinden. Guarana bevat cafeïne en senna bevat bestanddelen die de dikke darm stimuleren, waardoor eliminatie wordt gestimuleerd.

dieet thee Juvamine

Thee gemaakt van verschillende kruiden heeft de voordelen van verschillende soorten thee. Er zijn veel dieet theeën op de markt, waardoor het lastig is een keus te maken.

Om je keuze gemakkelijker te maken, kies je een warme drank dat een mengsel heeft van oolong, wuyi cliff, sencha en pu-erh (bijvoorbeeld: Slim Tea voor 28 dagen - lees alles over deze heerlijke ontgiftings theeën!). 

SlimTea neem je slechts 1 a 2 keer per dag gecombineerd met een gezond voedingspatroon. Afslankthee veel voordelen. Deze voordelen krikken de algehele gezondheid op. Enkele van de zeer positieve voordelen van het drinken van afslankthee zijn:

  • Cholesterol Controle - Cholesterol kan op verschillende manieren uw gezondheid schaden en het belangrijkste effect daarvan is op de cardiovasculaire organen. Dit verhoogt ook het gevaar van een beroerte in het lichaam. Als remedie voor cholesterolvermageringsdieet kan kruidenthee van groot nut zijn, omdat een te hoog cholesterol ook kan worden veroorzaakt door gewichtstoename en vergelijkbare symptomen.
  • Gewichtsverlies - Het eerste en belangrijkste voordeel van dieettea is dat het helpt bij het verliezen van gewicht. In de wereld van vandaag, waar we allemaal erg afhankelijk zijn van internet en automatische services, wordt fysieke inspanning steeds minder, obesitas is een veel voorkomend verschijnsel geworden. Als we het zo druk hebben dat we gewoon geen tijd meer hebben voor fysieke oefeningen en workouts, kan groene thee nog steeds wonderen doen. De hoge gehalten aan ingrediënten zoals catechine kunnen deze vetcellen afbreken.
  • Bloeddrukmanager - Het is een feit dat groene thee cafeïne bevat en dit is absoluut niet goed voor de bloeddruk. Er zijn echter factoren zoals het zeer lage gehalte aan cafeïne, waardoor het algemeen goed is voor diabetes, cholesterol en het lichaam. Dit kan op zijn beurt in beperkte hoeveelheden worden geconsumeerd.
  • Anti-allergie - Onder alle andere voordelen van detoxthee is een zeer belangrijke ook dat het elke vorm van allergie op de huid en ook de luchtwegen voorkomt. Er zijn bepaalde verbindingen die gemakkelijk kunnen beschermen tegen stof en dergelijke andere allergieën. Het heeft echter geen effect als het gaat om allergieën veroorzaakt door voedsel.
  • Verbeter de huid - Het is een raar feit dat kruidenthee zeer goed is voor de huid en om de jeugdige gloed ervan te behouden. Dit kan gemakkelijk worden gebruikt als toner om uw gezicht op te frissen of zelfs om de huid te exfoliëren . Hiervoor kunt u eenvoudig theebladeren een half uur in water laten trekken, in de koelkast zetten en gewoon als toner gebruiken. Aan de andere kant kun je het thee-extract mengen met yoghurt en je gezicht masseren.
  • Haarverzorging - Detox thee is ook erg goed als het gaat om haarverzorging. Dit komt omdat het gebruik ook de bloedcirculatie verbetert en alle gesloten poriën opent. Dit omvat ook de haar tentakels en follikels en verbetert zo de haargroei en vermindert op haar beurt ook haaruitval.
  • Diabetescontrole - Slimming tea helpt bij het reguleren en beheersen van type II diabetes omdat het een enzym in het lichaam afgeeft dat op zijn beurt overmatige afgifte van glucose in het lichaam voorkomt. Dit helpt ook bij het beheer van de insuline-circulatie in het lichaam met behulp van gecontroleerde glucose en beheert zo het suikerniveau helemaal.
  • Zwangerschap - Groene thee is enorm populair bij zwangere vrouwen omdat het helpt bij het verlichten van symptomen van hypertensie en het ook in regulerende insulinespiegels houdt. Ook groene thee is rijk als anti-oxidant en kan dus voor altijd worden geconsumeerd. Groene thee, omdat deze cafeïne bevat, mag echter niet te veel worden geconsumeerd.
  • Tandvlees en tandverzorging - Als we het hebben over SlimTea, moeten we zeker vermelden dat groene thee erg goed is als het gaat om tandheelkundige zorg. Dit omvat zelfs het probleem van slechte adem die ook bekend staat als halitose. Dit komt omdat er bepaalde stoffen in groene thee aanwezig zijn die veel helpen bij het verminderen van de bacterievorming in de mond, waardoor de geur wordt verminderd. Het zorgt ook voor een vermindering van ontsteking in het tandvlees.
detoxthee
 

Click Here to Leave a Comment Below 0 comments

Leave a Reply: